facebook

Magazinul de masinute electrice Categorie - Mașini;

Mașini Restabili S-a gasit 144 produse de la 801
Triere
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Negru
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Negru Varsta recomandata 3-8 ani / Roti speciale pentru functie DRIFT
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Rosu
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Rosu Varsta recomandata 3-8 ani / Roti speciale pentru functie DRIFT
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Alb
Masinuta electrica DRIFT pentru copii BMW M5 Competition LUX 24V 500W (2118-drift-lux) Alb Varsta recomandata 3-8 ani / Roti speciale pentru functie DRIFT
Masinuta electricа pentru copii Cabrio A1 Roz
599 lei
550 lei
Masinuta electricа pentru copii Cabrio B3 Rosu
590 lei
520 lei

Despre noi

Magazinul online AUTOKIDS este specializat in vanzarea masinilor electrice pentru copii, a motocicletelor, ATV-lor, Jeep-urilor pentru copii, de la cei mai buni producatori.

O masina electrica pentru copii este un cadou excelent pentru "liderii" mici. Aceste masini electrice sunt create perfect dupa aspectul si designul modelelor pentru adulti!

Pentru noi, distanta nu este un obstacol. Facem Livrari rapide in toata Tara.

Magazinul nostru online - AUTOKIDS - efectueaza livrari pe teritoriul Romaniei cu ajutorul Companiei de Expeditie NemoExpress sau Cargus.

 

 In catalogul nostru sunt prezentate modele cu design si echipament deosebit pentru toate categoriile de varsta, masinute electrice pentru baieti si pentru fete.

Achizitionand masinute electrice de la noi, econimositi timp, bani si nervi!

Pentru efectuarea comenzii este suficient doar sa completati formularul de comanda pe site, iar managerii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, puteti apela la centrul nostru de consultanta, unde cu drag veti fi ajutat in achizitionarea modelului potrivit varstei copilului, dar si a dotarii acestuia.

Vom fi bucurosi sa fim partasi la evenimentele placute din viata copiilor dumneavoastra!

Cu noi surprizele sunt mai placute!

Magazinul de mașinuțe electrice Autokids amkconcord@gmail.com
Poze reale si video pe WhatsApp