facebook

Recenzii

Alex T. Alex T.
Super distractiv Kartul pe 24v, altceva decât cele pe 6 respectiv 12 v pe care le avem deja.
Vedem cât rezistă rotile spate la drifturi ? cel mic deja sa acomodat cu ea și din ce am înțeles de la domnul de la Autokids se pot cumpăra separat roți. Muțumim frumos.
Anamaria D. Anamaria D. Colet livrat rapid! Masinuta este superba iar copilul este super incantat! 5☆ Recomand cu drag!
Diana P. Diana P. Sunt foarte corecti si de cuvant. Am mers pe recomandarea lor in alegerea masinutei si nu regretam (nici eu nici copilul) deloc. Mai mult ofera foarte mult suport in setarea masinutei. Daca o sa mai fie cazul sa cumpar masinute ar fi prima alegere!!
Bjanka M. Bjanka M. Cred ca cel mai bun magazin online pe acest segment, ne-am documentat inainte sa achizitionam o masinuta si am facut cea mai buna alegere. Personal deosebit de atent si promt. Preturi foarte bune.
Ana D. Ana D.
Super multumita de servicii: livrare rapida, comunicare eficienta, seriozitate maxima. Am achizitionat 2 masinute 4x4, care au fost livrate rapid, de pe o zi pe alta. La una din masinute am avut o problema si a trebuit sa ii fac retur, dar am rezolvat imediat si mi s-a trimis o masinuta diferita urmatoarea zi. Comunicarea cu cei de la Autokids  s-a facut pe Whatsapp, sunt foarte multumita de rapiditate si calitatea serviciilor. Recomand 100%
Mihai Cocan Mihai Cocan
Masina cumparata in data de 14.03.2023 direct de la sediul lor.
Cu o saptamana inainte am vizitat showrom-ul si am vazut mai multe masini, am discutat cu un reprezentant care mi-a raspuns la toate intrebarile, am apreciat ca nu a incercat sa imi vanda masina cea mai scumpa ci masina care sa indeplineasca nevoile mele si sa aiba un raport calitate/pret pe masura.
Sediul este relativ usor de gasit daca il cauti pe google, motivul pentru care am ales sa cumpar de la ei este ca te pot ajuta dupa cumparare si cu service-ul in cazul in care apar probleme pe viitor cu masinuta.
O singura mentiune as avea, acumulatorii masinii vin cu o garantie de 6 luni! Celelalte componente ale masinii au 2 ani.
Atentie la acest aspect.
Mentionez de asemenea ca toate butoanele/functiile funtioneaza fara probleme, masina vine cu un manual de instalare si este usor de asamblat.
Recomand magazinul si oamenii de acolo!
Poze reale si video pe WhatsApp